Resistant Minds | Videobaserad Coaching
16341
page-template-default,page,page-id-16341,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-3,qode-theme-ver-14.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
 

Videobaserad Coaching

Lämplig för

Vuxen (18+)

Metodik

På Resistant Minds arbetar vi med två typer av interventioner vilka bägge syftar till att öka individens välmående samt att klienten skall nå sin fulla potential och blomstra:

  • WBT (Well-Being Therapy) är en strukturerad och modulbaserad form av evidensbaserad välmåendeträning som syftar till att identifiera och utveckla beteenden och kognitioner vilka bidrar till klientens välmående. Du kan läsa mer om forskningen bakom WBT här.
  • PPT (Positive Psychotherapy) är ett samlande namn för en serie av evidensbaserade interventioner härrörande från området positiv psykologi vilka syftar till att klienten skall nå sin fulla potential som individ och blomstra. Du kan läsa mer om forskningen bakom PPT här.

Innehåll

Coaching programmet ger dig verktyg:

  • Att komma till insikt om vilka faktorer som har störst hävstångseffekt avseende att bygga din mentala styrka och ditt välmående
  • Att mellan sessionerna självständigt träna på de metoder du fått lära dig
  • Att få en kontinuerlig feedback på hur nära ditt mål du befinner dig
  • Att på ett evidensbaserat sätt öka din psykologiska motståndskraft och ditt välmående

Coaching sessionerna kan antingen utföras i något av våra samtalsrum eller på en plats du själv väljer. I vissa fall använder vi även skype då kunden önskar detta.

Ladda gärna ner vår presentation för utskrift ( ladda ner )

Antal sessioner

10

Tidsåtgång

60 min/session

Pris

450 kr/session exklusive moms

Vill du istället ha coachingsessionerna genomförda på plats i något av våra samtalsrum i Gamla Stan så kostar detta 600 kr/session exklusive moms.

Mentalt stark™ – Coaching

Vår coaching program är avsett för dig som vill ha hjälp av en personlig mental tränare i syfte att arbeta kontinuerligt med din mentala friskvård för att bygga upp din mentala styrka.

Vi vill gärna likna vår coaching tjänst med hur en personlig tränare fungerar på ett gym. Er resa tillsammans börjar med att du får göra ett evidensbaserat test av din psykologiska motståndskraft där resultatet ligger till grund för målet med ditt mentala friskvårdsprogram.

Din coach ger dig dels en kunskap om de övningar du behöver göra för att nå dina mål och följer noggrant upp resultatet mellan varje coaching session.

Samtliga våra mentala tränare är utbildade inom WBT och PPT och har lång erfarenhet av att arbeta med mental friskvård. Hos oss arbetar beteendevetare, psykologer och kuratorer med specialintresse och akademisk tyngd inom positiv psykologi.

Vi lägger stor vikt vid att rekrytera våra mentala tränare utifrån lämplighet. Med detta menas att en mental tränare hos Resistant Minds har ett möjlighetsbaserat arbetssätt och ej ett problembaserat dito, samt att man har en god vana att främst arbeta med friskvård och inte sjukvård.

Intresseanmälan

Är du intresserad av att veta mer om hur du skulle kunna bli mentalt starkare genom resilience coaching? Kontakta oss då på info@resistantminds.se så berättar vi mer.